ČEKA SE BIJELI DIM

Tko bi trebao na klupu Dinama: Ivković, Osim, Pamić, stranac...?

tomislav ivković
'Davor Puklavec/PIXSELL'
22.08.2013.
u 10:57

U bosanskohercegovačkim medijima pojavila se informacija kako je Mamić pronašao Jurčićevu zamjenu u Amaru Osimu, sinu legendarnog Ivice

Kada će se nad Maksimirom nadviti 'bijeli dim' i razglasiti ime novog trenera još nije poznato, no u međuvremenu će sigurno trajati licitacija s imenima Jurčićeva nasljednika.

Sam Zdravko Mamić sinoć je priznao kako je već kontaktirao Branka Ivankovića koji se ''diskvalificirao izjavom da će razmisliti'' te kako je spreman otići s mjesta izvršnog predsjednika ako Vahid Halilhodžić pristane na povratak. U njegovim izjavama bilo je i Cice Kranjčara te Tomislava Ivkovića za kojeg mnogi smatraju da je najizgledniji kandidat za novog trenera Dinama, s obzirom na tradiciju da Lokomotivini treneri kad–tad postanu Dinamovi.

U bosanskohercegovačkim medijima pojavila se informacija kako je Mamić pronašao Jurčićevu zamjenu u Amaru Osimu, sinu legendarnog Ivice i najuspješnijem treneru tamošnje lige. On je sa Željom osvojio pet naslova prvaka i četiri kupa, a nedavno se privremeno povukao u klupe zbog umora. Nedavno je i Mamić u Sarajevu izjavio kako je razmišljao postaviti ga za trenera te kako će sigurno jednom dobiti priliku u Dinamu.

Tko bi, prema vašem mišljenju, trebao sjesti na klupu plavih u delikatnom trenutku sezone?

>> Jurčić smijenjen! Mamić: Otići ću ako se Vaha želi vratiti u Dinamo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije