uvrijeđen

Tonel: Čačić je zločest, napao je moje dostojanstvo

Tonel (1)
Slavko Midžor/Pixsell
28.10.2012.
u 19:00

Tonel je očito jako pogođen i na e-mail adresu stigao nam je njegov stav.

– Odlučio sam izaći u javnost nakon puno razmišljanja jer sam pogođen kao osoba i profesionalac. Mislim da bi trener trebao biti prvi koji će štititi momčad, a ne pridonositi njenoj malodušnosti te osobno napadati i javno analizirati igrača. Čak ako je igrač u krivu, ako i griješi, onda se to kaže u lice, kao muškarac s karakterom. Prvi put u svojoj karijeri doživio sam da vođa momčadi okrivljuje jednog igrača za sve greške. Zločesto. Priznajem da sam u obje navedene utakmice mogao bolje reagirati, ali isto tako znam da se u nogometu griješi, pogotovu kad je puls na 200, ali dovoditi u pitanje dostojanstvo, profesionalnost i poštovanje karijere, pa čak i osobe, nešto je drugo. Uvijek ću braniti interese kluba, ali neću dopustiti ugrožavanje svojeg dostojanstva. Hvala Bogu, moja karijera govori o meni – napisao je Tonel.

 

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
19:13 28.10.2012.

Na zalost, pokazalo se je da je Cacic jos jedna velika greska Zdravka Mamica. Tonela je doveo Vaha koji je trener svjetskog renomea. Vahu jos dan danas nisam prebolio i pasti sa Vahe na Jurcica a nakon toga na Cacica je velika sramota za klub kakav je Dinamo.

CH
CHMC92
10:38 29.10.2012.

Tonel zajedno sa Simuncem je jedino pojacanje koje je imalo koristi. Gospodin na terenu i izvan njega, uvijek odradio svoj posao maksimalno . Cacic je svojim izjavama ispao velika seljacina, nista cudno od prosjecnog trenera.

KA
kajinx
19:09 28.10.2012.

Dobra lekcija treneru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije