ISUŠUJU MOČVARU

Torcida poslala Bebeku štap za slabovidne i majicu Dinama

Toricda Bebek
torcida.hr
04.03.2013.
u 15:54

Još se vuku repovi nakon derbija. Torcida je na adresu sudačke komisije poslala "darove" za Ivana Bebeka.

Navijači Hajduka još se nisu pomirili s pogreškom suca Ivana Bebeka i njegovih pomoćnika na derbiju s Dinamom.

Klub navijača Torcida Bebeku je stoga poslao prigodan dar - štap za slabovidne osobe i šal Dinama.

– Naša akcija ima za cilj postići pošteno suđenje za sve klubove koji nastupaju u 1. HNL-u. Sucu Ivanu Bebeku želimo da mu ovaj štap pomogne u njegovoj daljnjoj karijeri nogometnog suca da mu se ovakve pogreške i sramote ne bi više događale. Također se nadamo da će mu naš dar pomoći da lakše pronađe put svojih „muda“ i pokaže hrabrost da jedan nogometni derbi između Hajduka i Dinama odsudi bez namjernih grešaka na štetu našeg kluba, pa čak ako to znači da će naljutiti vladara hrvatskog nogometa koji je izravnoj vezi sa samim Bogom, poručili su iz Torcide.

Podsjetimo, Bebek nije sudio očigledno igranje rukom Šime Vrsaljka u šesnaestercu.

– Nevjerojatna je bahatost suca Bebeka koji opravdanje za svoje namjerne pogreške nalazi u tome što igrači Hajduka nisu tražili penal nakon sporne situacije jer valjda zaboravlja da je prvome koji je to zatražio odmah pokazao žuti karton kao disciplinsku mjeru. Pogreške sudaca na štetu našeg Hajduka ponavljaju se iz derbija u derbi pa smatramo kako je ovo pravi trenutak da sudačka komisija zauzme oštar stav prema sucima kao što je Ivan Bebek. Propuštanjem sankcioniranja suca Bebeka, gospodo iz sudačke komisije, ali i HNS-a, preuzimate osobnu odgovornost za sve buduće takve pogreške, ali i posljedice koje mogu stvoriti, smatraju u Klubu navijača Torcida.

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Idler 3
Idler 3
16:47 04.03.2013.

Baš si nekaj mislim, kad je ono Ibanez zabil "iz svlačione", to je sudac zapraf trebal svirat Hajduku penal. Isto ono kad je njihov zadnji igrač obrane "dodal" loptu Sammiru, trebal je odmah Sammiru dat crveni....il kad je onaj njihov iz peterca uspjel promašit gol...očigledna prevara. Igrači Dinama su krenuli prema njemu i on siromak ni imal vremena uštopat loptu, pogledat, naciljat...ma i tu mi je sudac bil sumnjiv !!!

MI
mijo65
16:50 04.03.2013.

I opet laprdaju ovi vječno drugi.Ima i druga istina da je Bebek masakrirao Dinamo u prvom polevremenu kad im je djelio žute kartone za obične faule a Hajdukove nije vidio.Andrijaševića je glupo i spominjati.Najsigurnija je oklada bila da će netko od Dinama dobiti crveni karton.Tko vam je kriv kad vam je već Bebek poklonio igrača više što niste sposobni stvoriti ni jednu šansu za gol a još vam Dinamo tada ima tri zicera za gol.Nekad vam je Bebek bio heroj kad je sudio penal samo koji je on vidio i ovaj bi sudio da je samo nanjušio da je Vrsaljko igrao rukom.

SE
sestrićna
16:05 04.03.2013.

dobraaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije