PISMO UPRAVI

Torcida: Vratite kredite i objavite tko je kriv za katastrofu!

Torcida
Ozren Maršić
15.10.2012.
u 12:03

''Očistite klub od neradnika, uhljebljenih i nesposobnjakovića! Riješite se zaposlenika koji su pridonijeli urušavanju Hajduka'', poručuje Torcida

Nakon što je klubu odobreno jamstvo za kredit, navijači Hajduka primirili su se, ali poslali i upozorenje upravi bijelih. Traže da se klub riješi nesposobnih ljudi, da se vrate krediti i da se javno obznani tko je kriv za aktualnu krizu. Pismo prenosimo u cijelosti:

''Poštovani članovi Nadzornog odbora i predsjedniče Uprave,

nakon što je Grad Split odobrio jamstva za kredite koje Hajduk namjerava realizirati kako se ne bi stvorili bilo kakvi nesporazumi obraćamo vam se s vrlo jasnim i konkretnim zahtjevima za nas, navijača Hajduka. Ujedno se nadamo da je ovo posljednji put da klub ovisi o političarima, i to onima koji su svojom nebrigom glavni krivci za sadašnje stanje.

Vjerujemo da imate ozbiljnu namjeru Hajduk voditi pošteno, zakonito i transparentno i u tom slučaju imat ćete našu punu i bezuzvjetnu podršku. Svjesno smo se odrekli kratkoročnih rezultata kako bi se započeo stvarati zdrav i uspješan, financijski stabilan i dobro organiziran, Veliki Hajduk.

Kao naš prilog tom cilju od vodstva Hajduka javno tražimo:

- Očistite klub od neradnika, uhljeba i nesposobnjakovića! Riješite se zaposlenika koji su pridonijeli urušavanju Hajduka, a i danas vjerojatno ne rade u njegovom interesu!

- Krediti se moraju vratiti! Hajduk je uvijek bio na ponos grada i puka, a ne na njegov teret. Tako mora i ostati!

- Svi prolaze, samo Hajduk živi vječno! I vi ćete jednom postati 'bivši', dobro pazite da iza vas ne ostanu financijski problemi i organizacijsko rasulo!

- Objavite tko je kriv za današnju katastrofu, tko je sklapao štetne ugovore i stvorio 100 milijuna kuna duga! Ukoliko postoji bilo kakva pravna mogućnost, zahtijevamo pokretanje sudskih postupaka!''

>> Hajduk dobio jamstvo za kredit, Kerumu ni traga ni glasa

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
12:41 15.10.2012.

bez obzira koliko je (i da li je) Mamić strpao ilegalno u svoj džep, činjenica je da Dinamo ima na računu u plusu svoje love koliki Hajduk ima minus (i to bez dijela koje dobiva od Grada).

Avatar Betula alba
Betula alba
12:53 15.10.2012.

perokoji - koliko god ja ne volim mamića, moram reči da si potpuno u pravu...

DU
Deleted user
13:00 15.10.2012.

Lijepo sročeno a dogodit će se ....... ništa , po našem starom običaju kriv je uvijek netko drugi , to je tako a sve plaća porezni obveznik tj. srednji sloj koji ne može varati državu da ima manje prihode . Ova lova nije "spas" za Hajduk nego samo da mogu platiti najnužnije dugove i produžiti si agoniju još koji mjesec a onda opet kuknjava i loženje navijača da izađu na ulice za "spas" Hajduka . Hajduk bi spasio netko kao od svih omraženi Mamić koji bi znao donijeti lovu u klub zarađujući na njegovom brendu i prodaji igrača . Takvog čovjeka Hajduk nema ali zato već godinama ima ljude koji kao afrički divlji psi ili hijene rastrgaju svaku lovu prije nego se i položi u klupsku blagajnu a poslije ajmo tražiti krivca negdje drugdje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije