Bez posljedica

Zoran Gobac i Sandi Šola propali u dizalu u dvorani Caja Magica

Sandi Šola, Zoran Gobac (1)
Antonio Bronić/Pixsell
21.01.2013.
u 12:32

Pukla je sajla, a sigurnosni sustav uspio je zaustaviti dizalo između drugog i trećeg kata

Pravi šok doživjeli su čelnici Hrvatskog rukometnog saveza nakon utakmice Hrvatske i Španjolske. Predsjednik i dopredsjednik HRS-a Sandi Šola i Zoran Gobac u društvu hrvatskog veleposlanika u Španjolskoj Nevena Pelicarića spuštali su se dizalom s vrha dvorane Caja Magice, kada je dizalo jednostavno propalo. Pukla je sajla, a sigurnosni sustav uspio ga je zaustaviti između drugog i trećeg kata.

Na kraju svega, vatrogasci su sve izvukli neozlijeđene.

>>>Balić se vraća, možda i Metličić

Ključne riječi

Komentara 4

VI
vilica
10:23 22.01.2013.

Da li je to onaj isti Šola kaj je bio direktor Karlovačke banke pa je prodao dionice tvornice Lole Ribara u vlasništvu banke svom jaranu g. Borisu Vidiću, a ovaj pak dionice City Expressa HP-u. Onaj Šola kome je mama Marija Šola koja je uništila do temelja NAMU? Otkud on na čelu Hrvatskog rukometa? Kaj nije zakon donešen da pljačka Hrvatske u privatizaciji ne zastarijeva?

SE
serđo
13:07 21.01.2013.

pa kad je dizalo za 4 osobe.

BU
bubimir
13:27 21.01.2013.

što se čudite, nisu čitali podatak o nosivosti dizala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije