INTER - SPLIT 0:2

"Žuti" mnogo promašivali, Rebić ih kaznio

Inter - Split (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/3
30.11.2012.
u 18:26

– Da smo mi poveli, teško bi nas Split mogao do kraja iznenaditi

Nogometaši zaprešićkog Intera nisu uspjeli upisati bod(ove) u susretu sa Splitom (0:2). Počeo je domaćin odlično, imao dvije, tri izgledne prilike u prvih pola sata. 

– Odigrali smo jako dobru utakmicu, nismo bili u podređenom položaju. Mogu samo žaliti za propuštenim prilikama Jurića i Kramarića. Da smo mi poveli, teško bi nas Split mogao do kraja iznenaditi – rekao je Borimir Perković, trener Intera.

Treba istaknuti da su Zaprešićani igrali bez sedmorice igrača, bez ijednog  pravog stopera.

– Po izuzetno teškom terenu imali smo sreću da smo postigli pogodak u završnici prvog poluvremena. Nakon isključenja Barabana Inter je bio bolja momčad, ali smo uspjeli postići još jedan pogodak za ipak mirniju završnicu – rekao je Zoran Vulić, trener Splita.

Ključne riječi

Komentara 1

Učitelj
11:36 01.12.2012.

mnogo su bre promašivali, jel?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije