Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanski mediji tvrde

Vlašić je zvao trenera West Hama: Izravno im rekao da se nema namjeru vratiti u London

Serie A - Atalanta v Torino
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
1/5
30.06.2023.
u 23:30

Torinu jedinu prepreku u nastojanjima da zadrži Nikolu Vlašića predstavlja cijena koju su dogovorili pri ugovaranju posudbe s West Hamom. Talijani nude tri milijuna manje od tom prilikom dogovorenih 13 milijuna eura, a treba vidjeti hoće li dodatni pritisak na londonski klub uroditi plodom

Nikola Vlašić prošle je sezone došao u Torino na posudbu iz West Hama i uspio se nametnuti kao jedan od ključnih igrača momčadi. Pritom je u 37 nastupa upisao pet pogodaka i osam asistencija. Talijanski mediji već dulje vrijeme pišu kako se 25-godišnji hrvatski reprezentativac ne želi vratiti u London.

Torino je s njime u momčadi i splitskim trenerom Ivanom Jurićem na klupi došao do desetom mjesta Serie A. Hrvatski trener sada ga želi i zadržati. Po dolasku su Talijani i Britanci dogovorili mogućnost otkupa u iznosu od 13 milijuna eura. Međutim, Torino se nada tu cijenu nešto spustiti i dobiti Vlašića za 10 milijuna.

VEZANI ČLANCI:

Sada pritisak vrši i sam Vlašić, piše Tuttosport. Kako navode, sam je telefonom nazvao trenera West Hama Davida Moyesa i glavnog tajnika londonskog kluba Andrewa Pinchera i rekao im kako svoju budućnost ne vidi na Otoku.

VIDEO Što je to govorio Luka Modrić na suđenju Mamićima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije