Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brani za Kanadu

Vratar Zvezde: Nisam rođen u Hrvatskoj nego u srpskoj Dalmaciji

Milan Borjan
Foto: Press Association/PIXSELL
08.05.2018.
u 14:15

- Velika greška, nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mjesto

Milan Borjan, vratar Crvene zvezde, u razgovoru za B92 pričao je o sezoni u kojoj je njegov klub osvojio naslov prvaka Srbije, ali se dotaknuo i svog podrijetla.

Borjan je rođen u Kninu, zatim je živio u Beogradu, da bi se na kraju cijela obitelj preselila u Kanadu. Danas je vratar Crvene zvezde, ali brani za reprezentaciju Kanade. 

Novinara je zanimalo postoji li mogućnost da jednog dana brani za Srbiju.

- To je nemoguće jer imam već 40 nastupa za Kanadu. Tamo se dobro osjećam, uklopio sam se u sustav i imamo velike planove, rekao je Borjan.

Kako bi sebe opisao, rođen si u Hrvatskoj, živiš u Srbiji, a braniš za Kanadu?, upitao ga je novinar, a Borjan prekinuo:

- Velika greška, nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina, zaključio je Borjan.

Ključne riječi

Komentara 89

DU
Deleted user
16:13 08.05.2018.

Nije mi jasno tko još Krajinu smatra nekom ozbiljnom tvorevinom. To mogu samo iskompleksirani zločesti likovi.Kakvi bolesnici

HR
Hrvatska
14:18 08.05.2018.

Pa dodji u srpsku Dalmaciju pa da vidis dobrodoslicu ;)

ST
Startrack
15:14 08.05.2018.

Ne umete bre dase bijete i nikad nista od srpske Dalamacije. Kad niste 90tih kad ste imali tehniku koju je platilo 25 milijuna ljudi a ostali nista, necete nikad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije