Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NORVEŽANI U ARENI

Zagrebaši u karantenu i uoči meča s najslabijim u Ligi prvaka

Mirza DŽomba
Goran Stanzl/Pixsell
19.02.2010.
u 15:06

- Norvežani su generalna proba za superspektakl sa Ciudad Realom, između te dvije utakmice nećemo igrati - kaže Mirko Bašić.

Profesionalni pristup, te su dvije riječi debelo podcrtane u pripremi rukometaša Croatije osiguranja za dvoboj 8. kola Lige prvaka s Fyllingenom. Jer danas u Arenu (18 sati, HTV 2) dolazi posljednja momčad skupine C koja u sedam susreta nije osvojila ni bod. Zagrebašima bi takav suparnik trebao biti lak zalogaj prije posljednje dvije utakmice, s europskim prvakom Ciudad Realom te s Hamburgom, sljedećim gostima Arene.

– Ne podcjenjujemo Norvežane, mučili smo se s njima na njihovu terenu. Trebamo igrati čvrsto u obrani, koja će nam donijeti lake golove – kaže Manuel Štrlek.

– Sa Ciudad Realom igramo 28. veljače, sljedeći tjedan nećemo igrati nijednu utakmicu, tako da će nam to biti i generalka za europskog prvaka. Norvežani igraju slično kao i Španjolci, pa ćemo iskušati neke varijante za taj spektakl – istaknuo je trener zagrebaša Mirko Bašić.

Kako bi priprema bila kao za velikog suparnika, Maglajlija i Bašić odveli su momčad u karantenu u hotel Palace.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije