Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 2:2

Ante Rebić debitirao za Fiorentinu u remiju s Parmom

Ante Rebić
Privatna fotografija
30.09.2013.
u 22:48

Nekadašnji napadač Splita ušao je u igru u 36. minuti umjesto ozlijeđenog Rossija, a utakmica je završila 2:2.

Mladi hrvatski nogometaš Ante Rebić debitirao je za Fiorentinu u susretu s Parmom u šestom kolu Serie A. Nekadašnji napadač Splita ušao je u igru u 36. minuti umjesto ozlijeđenog Rossija, a utakmica je završila 2:2.

Parma je u Firenzi povela pogotkom Gargana, ali je Fiorentina bila na korak od pobjede. Ljubičasti su pogocima Rodrigueza u 64. minuti i Vargasa u 78. okrenuli susret, no nesmotrenost u završnici ih je koštala dva boda. Gobbi je za 2:2 zabio doslovno u posljednjim sekundama utakmice.

Fiorentina je trenutno peta momčad lige s 11 osvojenih bodova, sedam manje od vodeće Rome.

Jelavić na klupi

Everton je uz dva gola Lukakua svladao Newcastle s 3:2 u šestom kolu engleske Premierlige. Nikica Jelavić nije ulazio u igru.

>> Poklon za rođendan: Ante Rebić protiv Parme debitira za Fiorentinu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije