zora dubrovačka

Deša odlazi u Zagreb i obavijesti Filipa da pokreće razvod

zora dubrovačka
Foto: NovaTV
1/4
26.03.2014.
u 15:00

Dijana na zgarištu nađe petrolejku – dokaz da je Šiško odgovoran za požar. Šiško, međutim, ostaje tvrdoglav, ne priznaje krivicu.

Boris nalazi onesviještenu Maris u razbacanom stanu. Pokuša je probuditi, ali mu ne uspijeva te ju donosi u bolnicu, gdje Maris napokon dolazi k sebi. No, nakon buđenja, Maris odbija bilo kakav liječnički pregled.

Nakon razgovora s Dživom o požaru, Adela odlazi Dijani, koja je uznemirena Šiškovim tvrdoglavim ponašanjem. Dijana na zgarištu nađe petrolejku – dokaz da je Šiško odgovoran za požar. Šiško, međutim, ostaje tvrdoglav, ne priznaje krivicu te Dijana odlazi neko vrijeme živjeti kod djece dok Šiško ne dođe pameti.

Po povratku u Grad, Adela se ispriča Dživu što je sumnjala da je on mogao podmetnuti požar. Deša odlazi u Zagreb i obavijesti Filipa da pokreće razvod. Istovremeno, Deša shvati da Julijana nije njegova ljubavnica i da Filip ni u jednom trenutku nije prevario Dešu – za razliku od nje. Ipak, ljuta zbog toga što ju je naveo da nastavi sa životom, te ga tako i prevari, predaje mu papire za razvod.

Dživo uhvati Matiju i Nikolu kako se ljube za vrijeme radnog vremena, a njegovu ljutnju još više pojača činjenica da je Nikola bez pitanja uzeo njegovu odjeću.
Jana provodi večer sama u Vili, u strahu od Martina koji vreba pred kućom.

>>Deša se kaje nakon noći provedene s Vilimom, ali ne odustaje od razvoda

Foto: NovaTV

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije