Zora dubrovačka

Deša prima buket, uvjerena da je od Filipa

Zora dubrovačka
Foto: PR FOTO
1/4
10.03.2014.
u 17:15

Deša je nesretna i nedostaje joj Filip. No, raspoloženje joj popravi buket kojeg primi, na kojem je poruka s predloženim vremenom sastanka...

Deša je nesretna i nedostaje joj Filip. No, raspoloženje joj popravi buket kojeg primi, na kojem je poruka s predloženim vremenom sastanka. Deša je uvjerena da je buket od njenog Filipa. Maro zahvali Dživu što je spasio Zorin život i zaželi mu dobrodošlicu u obitelj. Judita je sretna zbog ovog Marovog čina. Maris posjećuje Dživa u bolnici. Donosi mu papire za razvod koje treba potpisati te njih dvoje razgovaraju kao stari, bliski prijatelji. Po odlasku Maris, Dživo iskoristi situaciju da se pokuša približiti Adeli.

Boris je odbio Janin zahtjev da joj pomogne oko Marisine ucjene te Jana moli Martina da odu iz Dubrovnika i vrate se u Italiju. No, Jana i ovdje nailazi na odbijanje. Jana saznaje da se Magdaleni stanje pogoršalo te se ponovo vraća Borisu i upotrebljava sva sredstva emocionalne ucjene koje može.

Kasnije u bolnici, Jana susreće Maris, koja požuruje Janino iseljenje iz vile. Boris je ipak pod dojmom Janinih riječi te naposljetku dolazi k Maris tražiti uslugu za Janu. On moli Maris da ne vrši pritisak na Janu, što Maris protumači kao da je on na Janinoj strani i otjera ga.

Foto: PR FOTO

>>Dok se Adela lomi nakon susreta s Dživom, on posjećuje Maris

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije