Zora dubrovačka

Deša slomljena odlazi iz Zagreba

zora dubrovačka
Foto: PR FOTO
1/4
13.03.2014.
u 16:10

Misteriozna Filipova ljubavnica u biti je njegova prijateljica, skrbnica njegovog nećaka...

Misteriozna Filipova ljubavnica u biti je njegova prijateljica, skrbnica njegovog nećaka. No Deša, ne znajući to, odlazi iz Zagreba slomljena, u uvjerenju da Filip ima drugu. Pokušava se sabrati i nastaviti normalno funkcionirati, ali joj baš i ne ide. Vilim ju želi oraspoložiti te ju poziva na piće, na što Deša pristaje. Maro nije oduševljen činjenicom što će biti s Dživom pod istim krovom. Judita ga moli za malo strpljenja, jer ne može ostaviti oca samog. Maro popušta i Dživo postaje njihov gost dok se ne oporavi.

Matija traži Dživa da ju zaposli u konobi jer želi zarađivati i biti neovisna. Dživo se nećka, ali na kraju pristaje. Matija dolazi u konobu gdje zatiče nepozvanog gosta. Dijana dolazi u posjet i njeguje bolesnog Dživa. On joj, pod utjecajem rakije i vrućice, otvara dušu te se dotaknu zajedničke prošlosti. Šiško navraća u kuću taman u trenutku da sve krivo shvati. Jana se razočara kad shvati da je Nuša umrla.

Slučajan susret s njenom prijateljicom Danicom da joj nadu da bi ipak mogla saznati nešto o ocu, ali i Danica ju grubo odbija. Jana odlazi u bolnicu, no ni tamo nema sreće. Gloria joj laže kako ne postoji ni jedan zapis o njenom rođenju. Jana je nesretna i duboko razočarana razvojem situacije pa Martin odluči uzeti stvar u svoje ruke. Odlazi u Župni ured i umalo ulovi Gloriju na djelu, odlučila je uništiti svaki trag o Janinom ocu...

Foto: PR FOTO

>>Dživo izjavljuje ljubav zatečenoj Adeli

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
07:57 16.03.2014.

niste bar mogli naci hrvatska imena? ili je serija ciljana na istocno trziste?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije