zora dubrovačka

Dok se Adela lomi nakon susreta s Dživom, on posjećuje Maris

Zora Dubrovačka
Foto: Nova TV
1/4
20.02.2014.
u 17:30

Serija Zora Dubrovačka prikazuje se večeras u 20 i 10 sati na Novoj TV

U seriji Zora Dubrovačka koja se prikazuje večeras u 20 i 10 sati na Novoj TV dok se Adela lomi nakon susreta s Dživom, on posjećuje Maris. Nakon dugo vremena pričaju otvoreno. U ugodnom i iskrenom razgovoru odlučuju ostaviti sve loše iza sebe. Dživo joj želi pomoći da vrati vilu Menčetić. Zajedno odlaze kod Rocca u pritvor, jedino im on može pomoći u tome. Maris blefira pred Roccom da zna cijelu istinu i nagovara ga da dio odgovornosti prebaci na Janu. On ispočetka odbija, ali ju ipak odluči prijaviti.
Jana i Martin provode naizgled idiličnu večer, koju prekida Janina mučnina, ali i nenajavljeni posjet Sonje. Želi ispitati Janu o Roccovim optužbama, ali ju ona odbija jer nema službeni nalog. Martin odluči ipak stati na njezinu stranu i obeća da će se pobrinuti za Rocca i Maris.

Boris dolazi u bolnicu gdje susreće Magdalenu. Ona ga u groznici podsjeća na to koliko ga je Maris voljela. Boris se lomi što učiniti, boji se da je prekasno. Šiško i Dijana su van sebe od sreće kad saznaju da imaju unuku i da su Maro i Judita ponovno zajedno. Dijana ih iznenadi poklonom - kupila je za Mara susjedovu kuću, i mala obitelj odlučuje početi novi život u Konavlima. Maro u trenutku sreće zaprosi Juditu. 

Deši je još uvijek teško prihvatiti da ne može zatrudnijeti. 

>> Judita upada u Roccovu klopku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije