KIČ BEZ GRANICA

I državni tužitelj Pšonka imao svoju carsku palaču

Ukrajina
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/11
25.02.2014.
u 19:24

Sve je prepuno draperija, ukrasa, kamina, kipova i umjetničkih slika

Viktor Pšonka, odbjegli ukrajinski glavni državni tužitelj i jedan od najbližih suradnika također odbjeglog predsjednika Viktora Janukoviča, za sobom je ostavio vilu dostojnu cara. Ova krajnje kičasta i ekstravagantna kuća za odmor, koja se nalazi nedaleko od Kijeva, bila je samo jedna od kuća u kojima je uživao državni tužitelj.

Kuća izvana izgleda poput utvrde, a u nju su ušli aktivisti koji su sa sobom poveli i novinare. Svi oni ostali su šokirani rastrošnošću – u svakoj prostoriji, uz brojne umjetničke slike i ikone, bilo je namještaja i dekoracija vrijednih na desetke tisuća eura. Jedan je od kurioziteta portret Janukoviča i Pšonke s buketom ruža.

>> Beč – sigurna luka ruskih i ukrajinskih oligarha

Foto: Reuters/PIXSELL

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Komentara 7

Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
19:30 25.02.2014.

Zar svi demokrate nose maske na licu

Avatar Svećenik
Svećenik
19:51 25.02.2014.

ukus katastrofa. međutim, posve sigurno bolje vile imaju oni naši milioneri koji su zahvaljujući svojoj vrhunskoj naobrazbi i nadnaravnim sposobnostima od gologuzana postali dolarski multimilijuneri.

KA
Kabulkowski
19:34 25.02.2014.

Koji neukus..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije