'Možda je bolestan'

Maćeha iz pakla: Izgladnjivala dječaka (5) i držala ga u ormaru

Maćeha izgladnjivala i zlostavljala dječaka
Foto: Harris County
1/6
04.04.2014.
u 08:15

Maćeha Tammi Bleimeyer negira optužbe da je izgladnjivala dječaka i držala ga u zaključanog, a tvrdi kako je iznenađena fotografijama na kojima mu se vide kosti

Teksaška policija šokirala se kada je pronašla 5-godišnjeg dječaka koji je bio sav u modricama i krvav, a od mršavosti su mu se vidjele sve kosti. Njegova maćeha odbacuje optužbe da ga je izgladnjivala i držala zaključanog u ormaru, a rekla je i kako su je šokirale fotografije na kojima mu se vide kosti. "Ne znam zbog čega on tako izgleda. Možda se radi o zdravstvenom problemu ili nečemu sličnom", izjavila je Tammi Bleimeyer.

"Ne želim biti poput drugih i pretpostaviti najgore", dodala je. Policija je 33-godišnjakinju uhitila zbog ugrožavanja djeteta, a ona im je rekla kako dječak nije živio s njom, već s ocem Bradleyjem Leimeyerom (24). Opravdavala se i kako dječaka nije vidjela bez majice u skorije vrijeme i sve optužbe je nazvala lažima.

Foto: Harris County

"Mislim da se priča vrlo izokrenula i da je mnogo toga nadodano", dodala je. Za ovaj užasavajuć slučaj doznalo se kada je policija morala intervenirati u njihovoj kući zbog poziva susjeda radi obiteljskog nasilja, a naišli su na Bradleyja kako se tuče sa svojim 16-godišnjim sinom. Tinejdžer im je rekao da je njegov mlađi brat izgladnjen i da ga drže u ormaru ispod stepenica. Policija je pronašla ormar, ali dječaka tamo nije bilo. Ispostavilo se da se majka s njim skrivala u motelu gdje su ih policajci pronašli idućeg dana.

Dječak je hospitaliziran, a njegova biološka majka sada se bori da dobije skrbništvo nad njim. Sina je viđala rijetko jer ga je Tammi često znala odvesti iz države. "Bilo je vrlo emotivno za nju vidjeti sina u takvom stanju", izjavio je njezin odvjetnik Frank Mann. Tammi Bleimeyer, koja ima petero djece, puštena je uz jamstvo od 2.000 dolara. Njezina ostala djeca smještena su kod rodbine.

>> Našli ga mrtvog u 'kući strave': Dječak (5) živio u prljavštini i sa štakorima

Komentara 7

Avatar Maximilian Jure Kučina
Maximilian Jure Kučina
09:00 04.04.2014.

Sotone u ljudskom obliku. Nadam se da ce vas kazna za ovo stici vrlo brzo.

MI
Mirnadob
09:59 04.04.2014.

Sad bi trebalo tu macehu tako izgladnjivat i zatvorit u ormar,dok nebude izgledala kao to dijete,a i oca treba na "dijetu".

DU
Deleted user
09:25 04.04.2014.

Jadno dite. Prestrašno i za svaku osudu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije