Blizu obale

Morski pas ubio djevojčicu (15): 'Odnio je dio tijela'

morski pas
DPA/PIXSELL
15.07.2013.
u 19:06

– Napad je bio iznenadan. Nismo znali da morski pas može tako blizu prići obali – kazala je Gina Hoarau, direktorica službe za javnu sigurnost u Saint-Paulu.

Morski pas ubio je tinejdžerku dok je plivala kod otoka Reuniona u Indijskom oceanu, piše France24.

Lokalni dužnosnici kazali su da je 15-godišnjakinja napadnuta u popodnevnim satima dok je plivala samo nekoliko metara od obale u zaljevu Saint-Paul na zapadnoj strani otoka.

Francuskinja je plivala s još jednom djevojkom te se upravo pokušala popeti na obalu kada ju je napao morski pas. – Dio njezina tijela odnio je morski pas – kazala je Gina Hoarau, direktorica službe za javnu sigurnost u Saint-Paulu.

– Napad je bio iznenadan. Nismo znali da morski pas može tako blizu prići obali – dodala je Hoarau. Ovo je već drugi koban napad ove godine na otoku Reunion jer je u svibnju morski pas ubio 36-godišnjeg Francuza koji je tamo bio na medenom mjesecu. Reunion je francuski otok u južnom Indijskom oceanu 200 kilometara udaljen od Mauricijusa.

>>Morski psi u Pakoštanama? 'To su izmislili ovi u susjednom mjestu'

>>'Doplivao je na metar od nas, svašta mi je prošlo kroz glavu!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije