pariška policija

Priveli 12 islamista i oduzeli im materijal za izradu bombi

toulouse, drama, talačka kriza (1)
AFP/PIXSELL
11.10.2012.
u 08:44

Na meti istražitelja našli su se radikalni islamisti za koje se sumnja da su sudjelovali u bombaškom napadu na izraelski supermarket

U rutinskoj pretrazi stanova nekolicine potencijalnih terorista pariška je policija pronašla i zaplijenila materijal za izradu bombi, izjavio je u srijedu državni tužitelj.

CNN piše da su se na meti istražitelja našli radikalni islamisti za koje se sumnja da su sudjelovali u bombaškom napadu na izraelski supermarket. Njih 12 privedeno je nakon što je u njihovim stanovima pronađeno nešto municije te više vrećica koje su sadržavale kalijev nitrat, sumpor, salitru i opremu koja se koristi pri izradi bombi.

>>Sa 140 kg mase za eksplozive planirao napasti kolege studente

 

Komentara 6

Avatar intimus500
intimus500
09:50 11.10.2012.

zatvor + oduzeti državljanstvo + deportacija nakon zatvora ... to bi trebao biti recept za takvu *****u.

ST
Stockholm
11:32 11.10.2012.

Koliko stotina mrtvih Europejaca ce jos biti potrebno dok se ne probudimo i kazemo NE tom bezumnom kamenodobnom nasilju islamista. Europa, probudi se!

ST
Stockholm
11:33 11.10.2012.

11.10.2012. u 09:50h intimus500 je napisao/la: zatvor + oduzeti državljanstvo + deportacija nakon zatvora ... to bi trebao biti recept za takvu *****u. ******************************************************************************* Mjesto za potpis: potpis!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije