Loše vrijeme

SAD: Lančani sudar više od 40 vozila, troje mrtvih

Lančani sudar u Michiganu
Foto: Reuters/PIXSEL
1/5
24.01.2014.
u 09:35

"Jedan od kamiona je počeo kliziti i onda se nasred ceste sudario s drugim kamionom. Nakon toga su se drugi samo zabijali u njih", ispričao je 17-godišnji Scott Collins koji se nalazio u jednom od vozila

Troje ljudi je poginulo, a više od 20 je ozlijeđeno u lančanom sudaru više od 40 vozila na autocesti u Michiganu, u sjeverozapadnoj Indiani. Među ozlijeđenima je najmanje jedna osoba u kritičnom stanju, a u sudaru je sudjelovao velik broj kamiona s prikolicama, javlja The Huffington Post.

U vrijeme nesreće padao je snijeg, što je najvjerojatnije i uzrok nesreće. "Jedan od kamiona je počeo kliziti i onda se nasred ceste sudario s drugim kamionom. Nakon toga su se drugi samo zabijali u njih", ispričao je 17-godišnji Scott Collins koji se nalazio u jednom od vozila.

Dodao je kako se jedan kamion zaustavio u zaštitnoj ogradi. "Bili smo prilično nervozni", rekao je. Jedna osoba ostala je prikliještena u olupini nekoliko sati, koliko su na hladnoći morali čekati i ostali koji su zapeli u prometnom kaosu.

>> Lančani sudar 72 vozila stvorio kolonu od 450 metara!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije