PROMJENA U STOŽERU

Boris Becker novi je trener Novaka Đokovića

novak đoković
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
18.12.2013.
u 11:37

– Drago mi je što ću surađivati s Borisom Beckerom i vjerujem da će mi njegovo ogromno tenisko znanje i iskustvo pomoći u želji da osvojim nove pehare s najvećih turnira – rekao je Đoković.

Legendarni njemački tenisač Boris Becker bit će novi trener Novaka Đokovića. Oni će s treninzima početi idućih dana jer srpskog tenisača sredinom siječnja očekuje prvi Grand Slam sezone, Australian Open.

– Drago mi je što ću surađivati s Borisom Beckerom i vjerujem da će mi njegovo ogromno tenisko znanje i iskustvo pomoći u želji da osvojim nove pehare s najvećih turnira. Također, riječ je o odličnom čovjeku, sjajnoj osobi i lako će se uklopiti u našu momčad – rekao je Đoković, prenosi Blic.rs.

Dosadašnji Novakov trener Marjan Vaida ostaje u stručnom stožeru i bit će s njim na turnirima u Indian Wellsu, Madridu, Torontu i Pekingu.

– Mislim da ćemo s Borisom dobiti novi, svježiji pristup, a u kombinaciji s Vajdinim dugogodišnjim u radu sa mnom i njegovoj procjeni svih važnih segmenata igre imamo dobitnu situaciju. Ciljevi u sljedećoj godini prije svega vezani su za nove naslove na Grand Slamovima i Mastersima 1000 – rekao je drugi tenisač svijeta.

– Ponosan sam što me Novak pozvao da budem njegov glavni trener i radujem se budućoj suradnji. Uvjeren sam da možemo ostvariti velike rezultate i učinit ću sve što mogu da mu pomognem u napadu na nove naslove – rekao je Becker.

Ključne riječi

Komentara 2

PE
peugeot
18:06 22.12.2013.

@kordunas Sa Serenom Wiliams, "Joker" je izabran kao najbolji tenisac 2013. godine. Dakle, moj @kordunas, nazvati ga formalno-borokratski "drugim tenisacem svijeta" nije nista drugo do 'domasaj' u svijetu poznatog balkanskog mentaliteta a kojeg cine : zavist, pakost, ljubomora, zloba. Biloilo kako bilo, "Joker" je svojim ponasanjem i kvalitetom stvarni ponos stanovnika cijelog balkanskog poluotoka (Hrvati, Srbi, Crnogorci, Bosanci, Slovenci, Makedonci, Rumunji, Bugari, Grci). Svi Noleta ne samo da vole, nego i obozavaju ! Zasto ? Zato sto je "Joker" odlican tenisac, super vaspitan i nadasve inteligentan i uspjesan mladi covjek. Ponos Balkana u cijelom svijetu i uzor svim mladim ljudima na ovoj nasoj geografskoj vjetrometini zvanoj - Balkan. Pozdrav

DU
Deleted user
14:33 18.12.2013.

Koliko ironije i sarkazma"rekao je drugi tenisac svjeta",a ja pomislijo da je to rekao najbolji tenisac danasnjice Novak Djokovic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije