'MARIN JE NEVIN'

Marin Čilić: Noćna mora je gotova, ITF je lagao, očekujem njihovu ispriku

marin čilić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
05.11.2013.
u 14:11

– Za mene je bilo to velika noćna mora, a sada sam sretan što je završila. Igrači su mi se veselili, bili sretni što me vide i nisam uopće imao dojam da sam odsutan – rekao je Čilić.

Marin Čilić prvi je put javno progovorio o optužbama za doping. Hrvatski tenisač na konferenciji za novinare u Zagrebu otkrio je da mu je ITF nanio veliku štetu te kako se nada da će mu se uskoro ispričati.

– Bili su to najteži trenuci u mojoj karijeri jer moj život nije bio u mojim rukama. Bio sam jako frustriran jer sam teško prihvaćao novonastalu situaciju. Ja sam od početka bio iskren, a ITF je shvatio da je pogriješio. Ne znam je li to bilo namjerno. Oni su na sudu tražili ogromnu kaznu za mene, ali moji odvjetnici doznali su da su lagali i krivo me optužili. Očekujem ispriku ITF-a – rekao je Čilić

Marin je zbog pogreške ITF-a četiri mjeseca proveo izvan terena, a vratio se u Parizu gdje je odigrao dva kola.

– Za mene je to bilo velika noćna mora, a sada sam sretan što je završila. Igrači su mi se veselili, bili sretni što me vide i nisam uopće imao dojam da sam odsutan – rekao je Čilić te dodao:

– Javnost u Hrvatskoj bila je na mojoj strani. Hvala svim navijačima za podršku u ovo teško vrijeme

Stavaux: Svi morate na naslovnice staviti da je Marin nevin

Vincent Stavaux, menadžer Marina Čilića, prvi je došao do riječi.

– Svi morate objaviti naslovnice: "Marin je nevin". ITF je lagao, u Marinovu tijelu nije bilo nikakve zabranjene supstancije. To je bila grozna laž. U urinu su otkriveni tragovi supstancije koja nije zabranjena. Slučaj dopinga kod Marina Čilića ne postoji i o njemu ne želim slušati – rekao je Stavaux.

Ključne riječi

Komentara 11

VL
????
14:52 05.11.2013.

Mogao bi i HTS tražiti neku odštetu. S Čilićem bi vjerojatno bolje prošli u Davis Cupu protiv Brtianaca. Ne znam ima li laganje ITF-a veze i s time

DU
Deleted user
14:38 05.11.2013.

neka testiraju Federera,ili Nadala,ili Djokovica,hehehehehehehe,nema sanse,oni su plafon,njih nitko ne smije niti upitat za doping-test........

SE
sestrićna
16:03 05.11.2013.

englezi mu smjestili dok prođe devis cup..sad kad su nas dobili bez njega onda okreću ploču..svjetski moćnici se poigravaju s malima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije