Australian Open

Dodig zbog iscrpljenosti predao meč: Mislio sam da ću umrijeti

dodig
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
15.01.2014.
u 07:57

Prva dva seta pripala su Dodigu (dvaput po 6:4), a treći Džumhuru (6:3). Meč je prekinut pri rezultatu 4:1 u četvrtom setu za senzaciju iz BiH.

Ivan Dodig zbog iscrpljenosti i grčeva u 2. kolu Australian Opena u Melbourneu predao je meč Damiru Džumhuru iz BiH.

Prva dva seta pripala su Dodigu (dvaput po 6:4), a treći Džumhuru (6:3). Meč je prekinut pri rezultatu 4:1 u četvrtom setu za senzaciju iz BiH, a hrvatski tenisač tada se već jedva kretao po terenu.

- Pola sata nakon meča nisam mogao hodati. Deset ljudi se brinulo za mene, a ja sam mislio da ću umrijeti tamo - rekao je Dodig nakon meča te dodao:

- Mislim da bi se trebao čuti naš glas, vjerujem da smo to zaslužili. Trebalo bi se pomaknuti na večernje termine jer ovo je previše.

Džumhur će tako u 3. kolu igrati protiv Čeha Tomaša Berdycha koji je pobijedio Francuza Kennyja De Scheppera.

>>'Teško je to shvatiti onima koji nisu u Melbourneu, ali uvjeti su teški'

>>Dodig slavio u hrvatskom okršaju protiv Karlovića

Komentara 2

Avatar Erwin Johannes Eugen Rommel
Erwin Johannes Eugen Rommel
11:49 16.01.2014.

Boze sramote danas na Melbourne Open...ne od naseg igraca nego od Bosanske publike...teski seljakljuk da me bilo sram da Bih granici sa Hrvatskom. Harmonika i narodnjaci...a onda su otisli na Novakov mec i tako nisko provocirali Novaka a srpskim navijacima vikali da zasute cetnici... Te PEONE ne bi trebala pustati na Tenis...mozda na gradjevine gdje rade samo oni...

UN
unbekant
16:55 15.01.2014.

malo manje po kaficima ispijati kavice,a malo vise po brdima trenirati,pa za sve tenisere je isto vrjeme………..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije