Vlajčević odlučio

Tudor i Slaven Belupo kažnjeni, Vučević dobio dvije prijave

Igor Tudor
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
12.03.2014.
u 15:51

Povjerenik lige Josip Brezni i sudac Tihomir Pejin podnijeli su prijave disciplinskom sucu Prve HNL protiv sportskog direktora Hajduka Gorana Vučevića

Disciplinski sudac lige Krešimir Vlajčević kaznio je trenera Hajduka Igora Tudora novčanom kaznom u iznosu od 5000 kuna zbog neprimjerenog ponašanja na utakmici protiv Istre. Podsjetimo, Tudor je u Puli zaradio isključenje, treće ove sezone.

A kažnjen je i Slaven Belupo kao organizator utakmice s Dinamom. Koprivnički klub mora platiti deset tisuća kuna kazne zato što je susret nekoliko puta prekinut. Prvo zbog psa na terenu, a zatim i zbog pirotehnike koja je s tribina ubačena na travnjak.

Povjerenik lige Josip Brezni i sudac Tihomir Pejin podnijeli su prijave disciplinskom sucu Prve HNL protiv sportskog direktora Hajduka Gorana Vučevića. On je na neprimjeren način komentirao suđenje utakmica Istra 1961 – Hajduk i Lokomotiva – Hajduk.

– Takve izjave izrečene su dan nakon utakmice u Puli, kada su neovisni sudački stručnjaci, ali i objektivna nogometna javnost, konstatirali da je ključnim sudačkim procjenama oštećena momčad Istre 1961, a ne momčad Hajduka – navodi Brezni u prijavi.

>>Tudor: Šokiran sam, u životu nisam izgovorio tu psovku

Komentara 4

Avatar mohito
mohito
16:10 12.03.2014.

zakaj su kaznili belupo za baklje? zna se ko je bacal to, kazne treba proslijedit tim udrugama (zzd=bbb) a ne belupu...

DU
Deleted user
16:14 12.03.2014.

dobro uštiman oekestar na djelu. brezni?

DU
Deleted user
16:18 12.03.2014.

dinamo je toliko jak, da mu u ovoj jeb....j i jadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi nitko ništa ne može. ne samo sad, nego mu još dugi niz godina nitko ništa neće moći. stoga čudi čemu sve ovo. razumjet ću jedino akoo je cilj svega poniziti i omalovažiti hajduk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije