Gotovo s kokainom

Lamar Odom otišao na odvikavanje kako ga Khloe ne bi ostavila

'Kim Kardashian, Khloe Kardashian and Lamar Odom playing basketball in Queens, New YorkPhoto: Press Association/PIXSELL'
Press Association/PIXSELL
05.09.2013.
u 17:16

Lamar Odom odlučio je spasiti svoj brak s Khloe Kardashian. Nakon što ga je izbacila iz kuće, Lamar je odlučio prihvatiti sve Khloeine zahtjeve da bi očuvao brak.

Lamar Odom odlučio je spasiti svoj brak s Khloe Kardashian. Nakon što ga je izbacila iz kuće, Lamar je odlučio prihvatiti sve Khloeine zahtjeve da bi očuvao brak. Prvo se saznalo za njegovu izvanbračnu aferu, a potom otkrilo kako je košarkaš već dulje vrijeme imao problema s ovisnosti o kokainu.

Prema pisanju magazina US Weekly, Odom se prijavio u centar za odvikavanje, što je bio jedan od uvjeta da Khloe ne zatraži razvod.

>>Lamar Odom napokon se vratio kući kod Khloe Kardashian

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije