PROMO

Murad centar preselio na novu adresu

Centar Murad (1)
Foto: Centar Murad
1/14
PR
Autor
PR članak
14.06.2012.
u 08:45

Wellness&Fitness Medicinsko-kozmetički centar Murad nalazi se u Sheraton Zagreb Hotelu koji je prvi hrvatski hotel s kategorijom 5 zvjezdica i jedan od vodećih hotela u zemlji.

Od 01.06.2012. Medicinsko-kozmetički centar Murad preselio se sa adrese Medvedgradska 1c na adresu Trpimirova 2, Zagreb,  1. kat, u hotelu “Sheraton”.

Wellness&Fitness Medicinsko-kozmetički centar Murad nalazi se u Sheraton Zagreb Hotelu koji  je prvi hrvatski hotel s kategorijom 5 zvjezdica i jedan od vodećih hotela u zemlji. Smješten je u samom središtu Zagreba, u neposrednoj blizini glavnih znamenitosti, kazališta, koncertnih dvorana, poslovnog dijela grada, državne uprave i trgovina, te 20 min vožnje od zračne luke.

Zbog proširenja postojeće ponude, centar je promijenio ime u Wellness&Fitness Medicinsko-kozmetički centar Murad  (Wellness&Fitness Beauty Medical Center Murad).
Na adresi Medvedgradska 1c  ostalo je sjedište veleprodaje za Murad kozmetiku i maloprodajni dućan sa svim proizvodima.

Wellness&Fitness
Beauty Medical Center Murad
Trpimirova 2, u Sheraton Zagreb Hotel, 1. kat
T. 01/5390-555

Wellness&Fitness  Medicinsko-kozmetički centar Murad proteže se na površini od 1000 m2 , a uključuje recepciju i maloprodajni dućan Murad kozmetike, sobu za liječničke preglede i tretmane, dvoranu od 120 m2  za fitness (aerobic, workout, pilates, yoga, zumba...), bazen od 130 m2 , 1.40 m dubine,  grijan na temperaturi od 28°C sa vanjskim sunčalištem, finsku saunu i tursku parnu kupelj, teretanu sa Air-machine fitness spravama kojima otpor ne stvaraju utezi, već komprimirani zrak te treninzi sa osobnim trenerom.

Beauty dio ima 6 boksova za tretmane lica i tijela sa dermatološkom kozmetikom Murad te za razne masaže (medicinska, hot-stone, vedaroma, ayurveda, masaža čokoladom itd.), depilacije i njegu ruku i stopala. U centru se također nalazi VIP spa soba za opuštanje sa aromakupkom i saunom Katharsys sa raznim programima (rimska kupelj, ljekovito blato, aromaterapija, kromoterapija, masaža po izboru...).

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?