neobična tragedija

17-godišnja Škotkinja umrla nakon bojenja kose

bojanje kose
Sanjin Strukić/PIXSELL
13.10.2011.
u 15:42

Tabatha McCourt počela se čupati za kosu i povraćati, a zatim je i preminula.

17-godišnja Škotkinja umrla je nakon teške reakcije na boju za kosu koju je upotrijebila samo dvadeset minuta ranije, piše Daily Mail.

Mlada Tabatha McCourt u nedjelju popodne kad je odjednom izletjela iz kupaonice u svojemu domu u Airdrieu. Čupala je svoju kosu i povraćala, a potom kolabirala i preminula. Njezina prijateljica pozvala je hitnu pomoć, no bilo je prekasno.

– Bilo je stvarno zastrašujuće. Oči su joj se okretale i pozlilo joj je – kazala je Tabathina prijateljica, koja je naglasila da je Tabatha imala običaj bojiti kosu u različite boje.

Policija je otvorila istragu, a smrt se za sada vodi kao neobjašnjiva. Vrlo se rijetko događa da netko na ovakav način reagira na boju za kosu, ali ima i takvih slučajeva. Postoji mogućnost da je jačina vodikova peroksida bila prevelika, što bi dovelo do takve snažne reakcije tijela.

Komentara 4

RE
reason
19:03 13.10.2011.

\"Mlada Tabatha McCourt gledala je televiziju u nedjelju popodne kad je odjednom izletjela iz kupaonice u svojemu domu u Airdrieu\" - Google translator at its best...

OB
-obrisani-
17:03 13.10.2011.

sto pise ovaj novinar, gledala je telviziju kada je izletela iz kupaonice? da li ovaj novinar zna o cemu pise?

CH
chemica
19:51 13.10.2011.

17-godišnjakinja farbala kosu? Mudro, mudro. Njena inteligencija čovječanstvu sigurno neće nedostajati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije