Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ključni tjedan za reformu

Američko-europski dvojac u Sarajevu, Izetbegović nervozan

30.11.2021.
u 06:30

Političko Sarajevo, odnosno bošnjačke stranke i političari, reagiraju nervozno – američkog izaslanika Matthewa Palmera i povjerenicu EU Angelinu Eichhorst optužuju, bez ikakvih dokaza, da podržavaju hrvatske zahtjeve u pregovorima

Komentara 8

DU
Deleted user
07:38 30.11.2021.

U Daytonu nisu bez razloga navedena tri naroda a Bošnjaci nam mangupski nametnuli Komšića. Jesmo najmalobrojniji narod u BiH upravo zato ne smijemo ni milimetar odstupiti od naših prava.

SI
sisavac
06:54 30.11.2021.

muslimani su samo jedna od tri strane u bosni. do sada je sva međunarodna politika išla njima u susret, korist. svi suci koje su imenovali u ustavni sud su radili za muslimane, svaka odluka tog suda je bila direktno za njih, nikad protiv. kad je trebalo kazniti muslimanske stranke, političare, šutjeli su nisu reagirali. kad je trebalo srbe i hrvate, brzo su skakali. sad je došlo do toga da je napokon u bosni sve paralizirano, svi se pozivaju na dayton, kojeg ni 25 godina od potpisivanja nisu službeno preveli i objavili. jedino rješenje je podjela po etničkom ključu. kome god to smeta, nek prouči slučaj kosova...

IC
icro
06:50 30.11.2021.

Nervozan Izetbegović, sveznani, Rambo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?