Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA ODNOSA JORDANA I IZRAELA

Analitičar Avdagić: Jordan je rušio iranske dronove zbog savezništva sa SAD-om, a manje iz usluge Izraelu

15.04.2024.
u 12:54

Odnosi Jordana sa Izraelom su odnosi nekog razumijevanja i priznavanja. To nisu prijateljski odnosi. Ali odnosi sa SAD-om su svakako na najvišoj mogućoj razini. I Jordan je, što se SAD-a tiče, možda i najstabilniji i jedan im od najvažnijih partnera na Bliskom Istoku. Upravo je to ključ razumijevanja onoga što se događa i što se dogodilo i zašto će Jordan biti uz SAD kad to bude biti potrebno. Ali, neću reći da će biti uvijek uz Izrael jer to ne bi bilo realno

Ključne riječi

Komentara 3

XA
xaron
23:01 15.04.2024.

Evo vodimo da je Jordan rušio Iranske dronove, isto govore Amerikanci, Englezi, Francuzi. Šta su onda rušili Izraelci ?

PL
plotto
13:53 15.04.2024.

Avdagiću,nemoj se sramotiti sa jeftinim isprikama.Jordanski kralj je ostavština britanske krune i njene politike na BI.On nije nikakav legitiman suveren.

SE
Serengeti
18:54 15.04.2024.

Trenutni jordanski kralj vlada Jordanom 25 godina. Prije toga Jordanom je vladao njegov otac 47 godina. Zašto SAD ne donosi demokraciju i ne proglasi jordanskog kralja diktatorom? Zato je je poslušni psići SAD-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije