Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITAMO VAS
Povratak na članak

ANKETA Do izbora je ostalo još nekoliko dana. Hoćete li vi izići na birališta i glasati?

Izbori će se prvi put u povijesti održati u srijedu, a mnogi smatraju da će upravo to utjecati na bolju izlaznost birača. Planirate li i vi iskoristiti svoje pravo i dati svoj glas na parlamentarnim izborima? Odgovorite nam u anketi.

Komentari 8

GR
Groteska
10:58 13.04.2024.

Odgovoran birač glasa za, a ne protiv! Naravno da nećeš glasati za onoga tko ti ne odgovara, ali je pitanje za što glasati. U nas glasati za bilo koga drugoga osim HDZ znači glasati za trenutačnog predsjednika države koji se nelegalno stavio na čelo oporbene ekipe i otvoreno sudjeluje kao kandidat za predsjednika vlade.Danas poziva na glasanje protiv HDZ-a iako bi morao biti neutralan! Pročitah dobar komentar: čovjek vodi revoluciju i za to prima plaću! A još tvrdi i da je izišao iz zone komfora! Da, rad na njegov način, blebeći i uživaj u bakanalijama , a na račun poreznih obveznika!

VL
ŠS
Štap sa glavom
13:26 13.04.2024.

Pitanje je glasati li za Zora Osvetnika kojemu se kao crvena krpa pred očima mota samo jedan cilj i ništa mu drugo nije bitno ili za neki mir i stabilnost koji je bio do sada. Koliko se sjećam povijesti Hrvatska nikada nije naginjala na crvenu stranu i treba pomoći da se ta politička opcija jednom zauvijek utiša na hrvatskoj političkoj sceni a onda birati prema savjesti.

VL
PA
PavelHršak
13:25 13.04.2024.

Rezultati parlamentarnih izbora, ne samo u Hrvatskoj, se skoro nikada ne poklapaju točno s predizbornim anketama obrađenim političkim analitičarima. Međutim, to ne znači, da galama navijača ove ili one strane predstavlja pouzdanije predviđanje ishoda. Što se tiče izbora za većć nekoliko dana, nesumnjivo je da će pokazati koliko su uspješni očajnički pokušaji bezidejne oporbe, koja nema drugog programa nego poraziti dugotrajnu vladavinu HDZ. Kao samozvani vođa-spasitelj pokušava se nametnuti Predsjednik RH, koji pri se pri tomu ponaša nedostojno prema toj funkciji, jer mu je zapravo svejedno što propisuje ustav, na koji je prisegnuo. No, kako on to ipak zna, misli da je našao način kojim će postati budući premijer bez da se odrekne funkcije predsjednika. Međutim, u toj kombinaciji je osnovni problem. Naime, njegova bivša stranka SDP bi morala postati barem relativni pobjednik izbora. Vratimo se anketama i analizama. Što god o njima mislili, izgledi SDP na pobjedu su u području fantazije. Poučeni predizbornim ispadima Predsjednika RH ne bismo morali biti iznenađeni, da proglasi ishod izbora prevarom. Bivši predsjednik SAD to tvrdi premda je posljednje izbore jasno izgubio.

VL
I7
ivaaa_777
13:32 14.04.2024.

Glasat ću protiv ove kriminalne vlade. I gospodo HDZ-ovci, nije samo Milanović oporba, oporba su i mnogi drugi za koje se može glasati. Bez obzira, da li ste ljevica ili desnica. Ima se za koga glasati.

VL
AK
Aka
14:05 13.04.2024.

Idem na glasovanje i po kiši i po snijegu, po orkanskoj buri i nevremenu, sam da maknem više taj adeze s tapete

VL
Avatar Crni labud
Crni labud
09:56 13.04.2024.

Apsolutno. Priliku da glasam protiv zločinačke neću propustiti. Jedva čekam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.