Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZLIČITI PRIORITETI

ANKETA Plaća, kolege, napredovanje... Što vam je najvažnije na radnom mjestu?

Zagreb: ZET najavljuje promjene u voznom redu
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
17.09.2023.
u 20:39

Hoćete li mijenjati posao ili ostati na postojećem radnom mjestu zbog radne atmosfere, mogućnosti napredovanja, mogućnosti rada od kuće, blizine radnog mjesta...

Velik dio dana provodimo na poslu te svatko bira svoje radno mjesto prema različitim kriterijima. Dok je svima u cilju biti što zadovoljniji svojim poslom, svatko ima svoju definiciju što to zapravo znači i kako to ostvariti. Kada je netko zadovoljan svojom pozicijom, možda na njoj provede cijelu karijeru, a mnogo je i onih koji mijenjaju posao svakih nekoliko godina. 

Dok neki posao biraju isključivo prema visini plaće, drugima je možda važnije kakvi su im kolege ili šefovi. Mnogo toga utječe na odluku oko promjene radnog mjesta, a u anketi i u komentarima možete nam otkriti što je vaš prioritet. Hoćete li mijenjati posao ili ostati na postojećem radnom mjestu zbog radne atmosfere, mogućnosti napredovanja, mogućnosti rada od kuće, blizine radnog mjesta...

VIDEO Grad Zagreb traži 100 novih radnika, pogledajte koliku plaću nude vrtlarima

Komentara 1

Avatar Crni labud
Crni labud
21:52 17.09.2023.

Ono što niste ni stavili jer se kod nas valjda podrazumijeva a zbog čega ljudi bježe. Menadžerska etika koja nije produžena ruka centrale. Da nema nepotizma i da se napreduje i nagrađuje prema zaslugama a ne prema kvaliteti političkih i inih veza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije