Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZDRAVA ATMOSFERA U DRUŠTVU

Atentat na slovačkog premijera i okolnosti koje su do njega dovele ilustrativni su i vrlo poučni i za Hrvatsku

18.05.2024.
u 15:43

Robert Fico upozoravao je na nezdravu atmosferu u slovačkom društvu, ali je pritom zaboravio da je upravo on jedan od najodgovornijih za to

Ključne riječi

Komentara 13

IP
I_poznije
18:59 18.05.2024.

Znaci Fićo je kriv samo zato sto je htio dobre odnose sa Rusijeom ne na setu Ukraine....Znaci Fićo je kriv sto ga izabra narod .Znaci Slovaci su krivi sto je Slovački predsjednik pobjedija sa velikom razlikom.On hoce dobre odnose sasa Rusijom.Jeli to n nasa demokracija prava čovjeka na kojeg se pozivamo....Znaci Fićo treba umrijeti E moj Romac sta ti balis tu..

TR
trpimir2022
18:18 18.05.2024.

Ako ne podržavaš rat protiv Ukraine svim sredstvima, a vladaš u maloj državi, ode glava. To je sva mudrost situacije u kojoj je na Fica izvršen atentat. Posve je svejedno tko je neposredni izvršilac, gradski beskućnik ili frustrirani književnik.

CA
cavecanem
18:15 18.05.2024.

Znaci Fico si je sam kriv? Koja akrobatika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije