NASILNIK PRIVEDEN

Bacio bombu na kafić kod Bosanske Dubice i ranio 11 osoba!

Botinec, bomba, eksplozija, Zagreb (1)
Robert Anić/PIXSELL
24.08.2013.
u 19:09

Policija navodi da je napadač i ranije izvršavao djela nasilničkog i imovinskog kriminaliteta te narušavao javni red i sigurnost u prometu

Jedanaest osoba ozlijeđeno je u eksploziji koja se u petak navečer dogodila na terasi kafića kod Bosanske Dubice.

Kako piše Klix, eksplozivnu napravu, najvjerojatnije ručnu bombu, aktivirao je D.V. koji je nakon incidenta priveden. Svim ozlijeđenima pružena je medicinska pomoć u zdravstvenim ustanovama u Kozarskoj Dubici, Gradišci i Prijedoru.

Nitko od nije zadobio tjelesne povrede opasne po život, a policija navodi da je napadač i ranije izvršavao djela nasilničkog i imovinskog kriminaliteta te narušavao javni red i sigurnost u prometu.

>>Dijete na livadi pronašlo deformiranu ručnu bombu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije