U BIJELOJ KUĆI

Barack Obama održat će minutu šutnje za žrtve iz Bostona

'U.S. President Barack Obama speaks about tightening gun regulations during a visit to the Denver Police Academy in Denver, Colorado April 3, 2013. REUTERS/Kevin Lamarque (UNITED STATES - Tags: POLITI
Reuters/PIXSELL
22.04.2013.
u 17:14

Počast žrtvama Obama će odati u 14.50 sati po lokalnom vremenu, odnosno u vrijeme kada je pred ciljem maratona u Bostonu eksplodirala prva bomba

Američki predsjednik Barack Obama održat će u ponedjeljak, bez nazočnosti novinara, minutu šutnje za poginule u napadu na Bostonskom maratonu.

Počast žrtvama Obama će odati u 14.50 sati po lokalnom vremenu, odnosno u vrijeme kada je pred ciljem maratona u Bostonu eksplodirala prva bomba, piše AP.

Da učine isto, zamolio je i stanovnike Massachusettsa guverner Deval Patrick koji je i izjavio da će nakon minute šutnje u toj saveznoj državi zazvoniti zvona na svim crkvama.

>>Bostonski bombaš Džohar odgovara na pitanja istražitelja

>>Sve o bombaškom napadu čitajte u našem specijalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije