posjedovanje droge

Bare: U sudnici su se smijali što me gnjave za takvu sitnicu

bare na suđenju
Petar Glebov/PIXSELL
12.04.2010.
u 12:23

Proslavljeni pjevač prošlog je mjeseca kratko boravio u Remetincu nakon što ga policija nije pronalazila na adresi na kojoj je bio prijavljen, a u međuvremenu je promijenio mjesto stanovanja.

Goran Bare snimljen je jutros kako dolazi na zagrebački Županijski sud na istražno ročište zbog posjedovanja 0, 5 grama kokaina iz srpnja prošle godine.

- Ljudi su se u sudnici smijali za kakvu sitnicu i glupost me gnjave. Podijelio sam par autograma. Sad bar nisam imao lisice kao prošli put , kazao je Bare za 24 sata.

Proslavljeni pjevač prošlog je mjeseca kratko boravio u Remetincu nakon što ga policija nije pronalazila na adresi na kojoj je bio prijavljen, a u međuvremenu je promijenio mjesto stanovanja. Nekoliko sati nakon privođenja, Bare je pušten. Sutkinja istražnog suda pustila je pjevača nakon što je prijavio novu adresu i obećao da će se redovito javljati na sljedeće sudske pozive.

Odvjetnica Jadranka Sloković kazala je kako Goran, kao registrirani ovisnik, sad mora na psihijstrijsko vještačenje da se utvrdi ubrojivost u trenutku uzimanja droge, a zatim će Državno odvjetništvo odlučiti hoće li podići optužnicu.

- Radi se o nevažnom djelu i minimalnoj količini droge, a Goranu su za to već sudili prekršajno. Dobio je 200 kuna kazne -kazala je odvjetnica, dodajući kako vjeruje da optužnica neće ni biti podignuta.

Komentara 13

Avatar punkufer
punkufer
12:50 12.04.2010.

\"Proslavljeni pjevač?\" Taj PIJANAC i NARKOMAN bi za primjer drugima trebao biti u zatvoru i na prislnom liječenju.

KO
kota2
13:02 12.04.2010.

Nemojte tako...pa ipak je to prvi glas u partiji SDPa. Ajmo kompozitoru,vadi ga van!

OB
-obrisani-
12:37 12.04.2010.

\"...proslavljeni pjevac...\" hahahahaha...mora da je i autora texta snadbijevao praskom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije