KLASNIĆEV PRIJATELJ

Klasnićev prijatelj: U stanu su bila dva Ivanova prijatelja

Ivan Klasnić
Marko Lukunić/Pixsell
Autori: IČ/VLM, pj, kl/VLM
29.10.2010.
u 08:52

Naš nogometni reprezentativac navodno poriče bilo kakvu upletenost.

Vijest da je Ivan Klasnić osumnjičen za silovanje 17-godišnje djevojke mnoge je šokirala, a naš nogometni reprezentativac, prema riječima neimenovanog prijatelja, poriče bilo kakvu upletenost. Također, navodno bi cijeli slučaj danas mogao biti rasvijetljen.

– U vrijeme navodnog silovanja u Ivanovu stanu u Deansgetu, glavnoj ulici Manchestera, boravila su dvojica njegovih prijatelja iz Njemačke. Oni će se vratiti u Englesku u roku od 24 sata kako bi policiji rekli svoja saznanja – rekao je za engleski Mirror Klasnićev neimenovani prijatelj.

– Njegov jedini problem, ako uopće postoji problem, jest da su optužbe za silovanje vezane uz stan koji je u Ivanovu vlasništvu – rekao je Mirroru Klasnićev prijatelj.

List također navodi da su istražitelji jučer ispitali navodnu žrtvu. Nakon što je priveden u policiju, Ivan Klasnić je ispitan i pušten uz jamčevinu, a na sudu se mora pojaviti 1. studenog.

Izbornik Slaven Bilić jutros je zvao Ivana Klasnića.

– Vjerojatno je na treningu, nije se javio. Čuo sam se i s prijateljima u Engleskoj koji su mi dali neke informacije. Iskreno, sve to mi nikako ne ide u priču s Ivanom Klasnićem. On je muž, on je otac, igrač koji je uvijek davao primjer kako se treba ponašati na terenu i izvan njega. Nikad nije bilo negativnih stvari oko njega, zato nas ovo jako čudi i daje nam vjeru da je ovo sve izmišljotina. Osobno sam duboko uvjeren da je Klasnić nevin – kazao je hrvatski izbornik.

Bilić zvao reprezentativca: Duboko sam uvjeren da je Klasnić nevin
 Također, Bilić je uime stručnog stožera reprezentacije iskazao potporu Klasniću.

– Svatko tko ga imalo poznaje vjeruje da je Ivan nedužan. On je fenomenalan momak, pozitivac, istinski sportaš i vrlo će se brzo pokazati da on s cijelim slučajem nema nikakve veze. Zaista mi je žao da mu se sve ovo događa, a pogotovo nakon svega što je prošao u karijeri. Želim opet naglasiti da Ivan i njegova obitelj imaju našu punu potporu i da svi mi želimo da se slučaj što prije riješi.

HNS: To što mu se stavlja na teret nespojivo je s onim što on jest
Hrvatski je nogometni savez uvjeren da njihov reprezentativac nije umiješan u slučaj onako kako se to prikazuje:

– Klasnić ima našu punu potporu. Pa on je i u svjetskim okvirima jedinstven primjer pravoga sportaša i borca i ovo što mu se stavlja ne teret nespojivo je s onim što on zapravo jest. Apeliramo da se njemu i njegovoj obitelji ne čini dodatna šteta.

Komentara 32

MI
mica1111
11:32 29.10.2010.

...i nama je ovo glavna vijest...pa zar nemamo važnijih...sramota...

OB
-obrisani-
09:57 29.10.2010.

Bilić: Vjerujem da Klasnić sa slučajem nema nikakve veze i da je ona curica pokušala silovati nešu hrvatinu Ivana. Ukoliko se pokaže da nije tako, jasno da čemo Ivana ponovo tretirati kao Njemca koji se slučajno malo družio sa nama i pucao po golu u dresu karnevalskih boja. Mi Hrvati smo takvi da kada nema profita ili je opasno brzo se odreknemo nekadašnjih navodnih svojih..

KU
kumajanja
10:57 29.10.2010.

Klasnićev prijatelj: U stanu su bila dvojica njegovih prijatelja ================================= A sta ako ti prijatelji panu na poligrafu ?Samo pitam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije