Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički kandidat dr.Andrija Hebrang tijekom turneje po Slavoniji posjetio i Slavonski Brod

Birači trebaju odabrati predsjednika svih hrvatskih građana

hebrang
Ivica Galović/PIXSELL
16.12.2009.
u 16:12

Hrvatska treba promjenu politike sa Pantovčaka, želimo predsjednika svih hrvatskih građana.

SLAVONSKI BROD - U sklopu svoje slavonske turneje predsjednički kandidat HDZ-a dr. Andrija Hebrang posjetio je Slavonski Brod. Nakon što je razgledao  odjele u Općoj bolnici "Dr.Josip Benčević" dr.Hebrang se susreo s tristotinjak pristaša na svečanom skupu u dvorani "Kristal".

Govoreći o skorašnjim predsjedničkim izborima, Andrija Hebrang poručio je biračima da paze koga biraju, zamolio je da svoj glas dadu njemu, jer se u protivnom lako može dogoditi da novi hrvatski predsjednik postane netko od ljevičarskih kandidata, a to, rekao je, za Hrvatsku i budućnost ove zemlje ne može biti dobro, jer i sada politika s Pantovčaka ruši ponos Hrvatske i njezinih građana.

- Trebate odabrati kandidata koji je  više dao nego što je uzeo, a ima kandidata koji su u Hrvatskoj mnogo uzeli. Imaju velika bogatstva, a nitko ne želi ispitati porijeklo njihove imovine samo iz jednog razloga. Cilj dvojice kandidata koji su izbjegli demokratske izbore unutar HDZ-a i kandidirali se samostalno, Vidošević i Primorac, jest da desno biračko tijelo zbune i razmrve i da u drugi krug uđu dva ljevičara, Josipović i Bandić. Bez obzira na to tko od njih dvojice pobijedi, politika na Pantovčaku neće promijeniti.

- Hrvatska treba promjenu politike s Pantovčaka i zato  želimo predsjednika svih hrvatskih građana, a ne predsjednika ljevice - kazao je uz ostalo dr. Andrija Hebrang na skupu u Slavonskom Brodu.       

Komentara 19

WE
webber17
16:54 16.12.2009.

Hebrang je jedini i pravi izbor za Hrvatsku... Zna se... Idemo dalje...

OB
-obrisani-
17:05 16.12.2009.

..uvjeren sam, se da tudjmana nikad vise, pokazao mu se tata sto zna o ekonomiji. pa necemo valjda opet ratovati boriti se ZA hrvatsku, ovaj mali je u stanju nama proslost za buducnost prodati.....NE..sa nama Hrvatima u Hrvatskoj... a sta sta radi ovaj nesretni slucaj, svog cace u mostaru, inozemstvu..? zaradjuje novce? nije valjda nestalo ono sta je tatica i seka i mama zamracio/li....?

OB
-obrisani-
16:53 16.12.2009.

..Hajde, moj Andrija, otkaci se ti od brige za tvoju pamet . Ti si ipak malo previse iskompleksiran, zatucan i isfrustriran da bi narodu od tvoje skrbi bilo - bolje! Od tvoje brige i pameti i covjeku moze biti samoti samo - LOSIJE!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije