Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ USTRAJE

Bivši državni odvjetnici: Glasanje o Turudiću mora se odgoditi

05.02.2024.
u 20:55

Predsjednik Milanović jučer je premijeru predložio sazivanje sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost u što kraćem roku zbog "izvanredne i neočekivane situacije u hrvatskom pravosudnom sustavu"

Komentara 34

MA
malosutra12
21:23 05.02.2024.

Ako u te bivše spadaju bajić, cvitan i slični sudionici zločinačke organizacije protiv, koji bi trebali biti u zatvoru onda je sigurno da je Turudić najpravija osoba za mjesto šefa DORH-a.

LC
lcdrag
21:35 05.02.2024.

Nema odgađanja. Turudić će ih rasturit.

DU
Deleted user
21:11 05.02.2024.

Bilo bi fer da nam predsjednik, Peđa ili Benčić napokon predoče neki inkriminirajući dokaz protiv Turudića. Ova korespondencija je zanimljiva stvar za za hejtere, za voajere i drugu dokonu čeljad ali ni za koga drugog. A bivši državni odvjetnici poput Bajića ili Cvitana svi su predsjednikovi ljudi tako da njihov sud ionako nema neku objektivu težinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije