Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODINAMA TRPJELA NASILJE

Bolna ispovijest zlostavljane žene: 'Dijete mi je reklo: 'Ako smo preživjeli tatu, nebo nam je granica''

Obiteljsko nasilje
Davor Puklavec/PIXSELL
02.10.2023.
u 22:25

Počinitelj je proveo 10 mjeseci u zatvoru, pojasnila je, a ona je s djecom isto vrijeme provela u sigurnoj kući

Žena koja je godinama trpjela zlostavljanje svog supruga ispričala je kako je uspjela smoći snage i poduzeti korake koji su njoj i djeci pružili novi početak. Počinitelj je proveo 10 mjeseci u zatvoru, pojasnila je za RTL Danas, a ona je s djecom isto vrijeme provela u sigurnoj kući.

- Da, tukao je mene, djecu ne. Djecu, desilo se fizičko nasilje, ali to je već bilo u tim zadnjim periodima, kada je vjerojatno već i on sam bio svjestan da je kraj - kazala je. 

- Ja sam zvala, molila nekog da zove policiju, nitko nije reagirao - dodala je. 

POVEZANI ČLANCI:

Sada se žena vratila na posao, plaća stanarinu, a djeca idu u školu.

- Ne, ne bojim se ničega. Ja ću ponoviti izreku svog djeteta koje je reklo, iako tužno za reći, da ako smo preživjeli tatu i ako smo preživjeli boravak u sigurnoj kući onda nam je samo nebo granica - poručila je žena.

>> VIDEO Počeo je nastavak suđenja Filipu Zavadlavu za trostruko teško ubojstvo u Varošu

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Bill Carson
Bill Carson
23:03 02.10.2023.

Retoričko pitanje: Tko bira nasilnike i pijanice za muža? Što budući suprug nikada nije pokazao da ima određene pokazatelje da je seoski baja i frajer?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije