Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASKOL U MOSTU?

Božo Petrov nije htio komentirati navode o Raspudićima: 'O toj temi ćemo sutra'

Zagreb: Stranka Most predala je kandidacijske liste za Europski parlament
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/6
23.04.2024.
u 21:44

Petrov je kratko odgovorio na pitanje je li Marin Miletić na listi: "Da, on je 12. na listi"

Političkim kuloarima kruže navodi o raskolu u Mostu. Naime, smatra se kako su se supružnici Raspudić posvađali s Marinom Miletićem oko liste za Europski parlament te kako je Nino Raspudić napustio stranku. S obzirom na to da je danas rok za predaju lista, očekivalo se kako će predstavnici stranke otkriti više detalja o ovom temi. Ranije se uključeni akteri nisu javljali kako bi potvrdili ili demantirali navode. 

Nakon što je Most predao liste za Europski parlament, medijima se obratio Božo Petrov, no nije htio komentirati spomenute navode o raskolu u stranci. "O toj temi ćemo sutra. Imamo najavljenu konferenciju", istaknuo je Petrov. 

On se danas držao teme izbora za Europski parlament te rekao: "Hrvatski građani mogu slobodno smatrati da će Most istom ljubavlju prema domovini i istom žestinom kao što smo to radili u Saboru zastupati njihove interese i u Europskom parlamentu. Što se tiče same liste, tu će biti predstavnici, osim Mosta, Hrvatskih suverenista i HSP-a. Listu nosim ja, pored mene je Zvonimir Troskot, nakon Hrvatskih suverenista i HSP-a Nikola Grmoja i drugi članovi Mosta".

Petrov je kratko odgovorio na pitanje je li Marin Miletić na listi: "Da, on je 12. na listi". 

 

GALERIJA Nisu svi ministri jednako popularni: Evo koliko su glasova dobili na izborima
Zagreb: Stranka Most predala je kandidacijske liste za Europski parlament
1/18

Komentara 5

AK
Aka
02:00 24.04.2024.

Gadi mi se gledati tu grabež naših političara koji su se pomamili za Briselske plaće, saborske fotelje, a neki si umislili da bi sa znanjem povijesti mogli biti premijeri. Užas, pa dobro da se ova zemlja već odavno nije sva raspala, osim što se njih pola iselilo i sve ostalo na starcima.

EB
Em-Be.123
01:18 24.04.2024.

Koji grabež! Bježi se u Bruxelles, bježi, zaljubljenici u Hrvatsku?

IZ
Ivo_Zagreb
22:41 23.04.2024.

Raspudići vjerovatno odlaze u Možemo. Po njihovim zadnjim istupima, tamo pripadaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije