Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARIO JE NA PJEŠAČKOM

Britanac u Korenici naletio na djevojčicu pa pobjegao s mjesta nesreće

Zagreb: Pješački prijelaz
Marko Lukunic/PIXSELL
27.11.2023.
u 15:02

Nakon što je prednjom stranom automobila udario dijete, vozač je napustio mjesto događaja, a da mu nije pružio pomoć

Djevojčica koju je u petak na zebri u Korenici udario i teško ozlijedio automobil britanske registracije u zadarskoj se bolnici dobro oporavlja od višestrukih ozljeda, a vozač koji je s mjesta nesreće pobjegao uhićen je 70-ak kilometara dalje i prijavljen za dva kaznena djela.

Policija je u ponedjeljak izvijestila da je državljanin Velike Britanije (56) u petak nešto prije 19 sati Korenicom vozio automobil britanske registracije te se nije zaustavio dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza i nije propustio dijete koje je stupilo na pješački prijelaz. Nakon što je prednjom stranom automobila udario dijete, vozač je napustio mjesto događaja, a da mu nije pružio pomoć, stoji u priopćenju.

VEZANI ČLANCI: 

Vozač je kasnije zaustavljen u blizini Gračaca te je uhićen. Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičen je da je počinio dva kaznena djela – izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanje pomoći. Odveden je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, a nadležnom državnom odvjetništvu protiv njega dostavljena je kaznena prijava. Kako je Hina neslužbeno doznala djevojčica je zadobila prijelom noge, ozljedu slezene te nagnječenja po tijelu i glavi.

Komentara 4

Avatar horuk
horuk
16:02 27.11.2023.

Britanac se pravi Englez.

AL
alkemičar
15:44 27.11.2023.

Tako bi isto i doma napravio, neka su ga uhvatili i nadam se da će mu naplatiti paprenu kaznu i baciti ga u zatvor na bar godinu dana. Bravo za policiju. Sad ste vi na redu gospodo suci da kaznite ovog kriminalca.

VU
Vuk35
16:44 27.11.2023.

Zamislite da je bio neki Rus? Već sada bi bilo jedno 500 komentara na ovu vijest a po Dalmaciji bi se uveliko bacali molotovljevi kokteli po ruskim jahtama i ruskim vilama i stanovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije