Sloboda ili zatvor?

Britanski bjegunac na Facebooku policije: Uhvati me ako možeš!

Alan Watkins
Facebook
14.02.2013.
u 12:43

"Uhvatiti me je kao držati korak s Usainom Boltom. Nemoguće", napisao je bjegunac Alan Watkins na Facebook-profilu policije

Britanac Alan Watkins prije nekoliko je dana putem Facebooka izazivao policajce te im na profil stavljao statuse s parolom iz popularnog filma "Catch me if you can" ("Uhvati me ako možeš") te je čak i stavio fotografiju na kojoj urinira na policijski automobil, piše Daily Mail.

Watkinsa je na kraju policija iz Gwenta uhitila zbog kršenja uvjetnog puštanja nakon što je završio iza rešetaka zbog napada te ga vratila u zatvor. Policajce je počeo izazivati nakon što su putem Facebooka pozvali građane da im dojave gdje se skriva. Watkins je taj status "prenio" i na svoj profil uz dodatak: "Uhvatite me ako možete – radite svoj j.... posao". Iz zatvora je pušten u ožujku prošle godine, na pola svoje sedmomjesečne kazne za napad, ali je potom prekršio uvjetno puštanje.

Izazivanje policajaca putem društvene mreže trajalo je 24 sata. "Uhvatiti me je kao držati korak s Usainom Boltom. Nemoguće", napisao je u jednom statusu.

"Pa što bih danas mogao raditi. Predati se ili još malo uživati u slobodi", piše u jednom statusu. "Sloboda... Zatvor... Sloboda... Zatvor... Sloboda ili zatvor? Pitanje je sad", napisao je u drugom što pokazuje da poznaje englesku književnost. Na kraju je ipak uhićen i sada u zatvoru može razmišljati o novim statusima koje će staviti na policijske stranice.

>>Vidjeli ste zgodnu curu? Spotted će 
vam sve reći o njoj

>>Mrtav čovjek izmislio 'lajkanje', Facebook tuže zbog patenta

Komentara 1

IB
istina_boli
22:25 14.02.2013.

Uh , pretrgo se sto poznaje englesku knjizevnost. Ocigledno , inteligencija mu je na nivou novinara koji je napisao ovaj clanak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije