Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Britanski par rastaje se nakon suprugove nevjere u igri 'Second Life'

14.11.2008.
u 09:19

Jedan britanski bračni rastaje se nakon što je supruga doznala da ju je suprug prevario u virtualnoj igri "Second Life". Supruga Amy Taylor, koja također igra spomenutu igru i u virtualnom svijetu preuzima lik DJ-ice pod imenom Laura Skye, otkrila je da njen suprug, pod virtualnim identitetom Dave Barmy ljubuje s drugom ženom.

- Možda su vezu započeli online, ali ona potpuno postoji i u stvarnom životu i jednako boli. To je njegova potpuna izdaja. Lagao mi je - rekla je Amy.


David i Amy u stvarnom životu
Foto: Daily Mail

Amy (28) i njen suprug David (40) upoznali su se na internetskom chatu, a ona se potom preselila u njegov dom u Cornwallu. Oboje su kreirali identitete u Second Lifeu, i njihovi su avatari postali partneri i u virtualnoj igri. Nakon jedne afere s virtualnom prostitutkom, Amy je virtualno testirala Davidovu vjernost, a kad je prošao test, vjenčali su se u virtualnom, a potom i u stvarnom svijetu. Nedugo nakon sklapanja braka Amy je osjetila da nešto nije u redu i otkrila da njen suprug održava još jednu vezu u Second Lifeu, nabijenu emocijama. Nakon tog otkrića odlučila se na razvod, virtualni i stvarni.

28-godišnja Amy je izjavila kako je svjesna da ova priča zvuči bizarno, ali je i dodala kako "ljudi pronalaze ljubav na svakakve načine". Još uvijek namjerava igrati Second Life.

(mp)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije