posljedice uragana

Broj poginulih i dalje raste: Sandy odnijela više od 90 života

Sandy (1)
Foto: Getty Images/AFP/Pixsell
1/3
02.11.2012.
u 09:26

Superolujom od koje se stanovnici istočne obale SAD-a i dalje oporavljaju najgore su pogođeni New York i New Jersey koji se bore i s nedostatkom goriva

Broj poginulih u SAD-u zbog uragana Sandy i dalje raste. Pema posljednjim informacijama Sandy je uzela više od 90 života, javlja BBC. Predizborne su aktivnosti nastavljene, a gradonačelnik New Yorka Michael Bloomberg podržao je predsjednika Obamu.

Superolujom od koje se stanovnici istočne obale SAD-a i dalje oporavljaju najgore su pogođeni New York i New Jersey, koji se bore i s nedostatkom goriva. Oko 4,5 milijuna potrošača u 12 saveznih država i dalje su bez struje, a prema nekim procjenama šteta od uragana Ameriku bi mogla stajati 50 milijardi dolara.

>> VIDEO Gore nego u hororu - Sandy kao od šale iščupala drvo iz tla

>> Na Staten Islandu pronađeno 15 tijela, broj umrlih porastao na 82

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:39 02.11.2012.

Meteorolozipredviđaju da za šest dana biti nova oluja na istočnoj obali SAD. Još jedna oluja mogla bi da izazove probleme dan posle predsedničkih izbora na istočnoj obali SAD, opustošenoj razornom olujom Sendi, saopštili su danas američki meteorolozi. Meteorolozi, međutim, navodee da do oluje ima još šest dana, pa je isuviše rano za zabrinutost. Moguća je promena vremenske prognoze pre njenog udara krajem naredne sedmice, preneo je AP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije