Nasukala ih bura?

Česi se jahtom nasukali kod Vele Luke, doplivali do otoka Proizd

potopljena jahta (1)
Pero Lovrović
08.04.2013.
u 16:21

Poziv za pomoć u Obalnu radiopostaju Split stigao je radijskim SMS-om oko 20.55 sati. Vjeruje se da je uzrok nesreće jaka bura.

Česi koji su plovili na jahti Marina Hramina 12 nasukali su se sinoć na greben otočića Proizd, koji se nalazi oko četiri nautičke milje od Vele Luke i otoka Korčule.

Kako javlja Slobodna Dalmacija, na jahti koja je plovila u čarteru nalazilo se sedmero državljana Republike Češke koji su, zahvaljujući brzoj intervenciji Pomorske policije, spašeni istu noć. 

Poziv za pomoć u Obalnu radiopostaju Split stigao je radijskim SMS-om oko 20.55 sati. Vjeruje se da je uzrok nesreće jaka bura koja je puhala sinoć, a Česi su sami uspjeli doplivati na otočić s kojeg su ih tijekom noći spasili i doveli u Velu Luku.

>>Pogledajte spašavanje pomorca s nasukane jedrilice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije