Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERJUNACI Kostimirani vatrogasac u akciji

Čovjek-pauk spasio dječaka

24.03.2009.
u 18:13

Tajlandski vatrogasac, odjeven u kostim Spidermana, neočekivano je u Bangkoku postao junak dana. Spasio je osmogodišnjeg autističnog dječaka. Mališan je namjeravao skočiti s balkona na trećem katu škole za djecu s posebnim potrebama. Učiteljice su ga pokušale nagovoriti da siđe s ograde, ali ih on nije zamjećivao.

Policijski narednik, koji je sudjelovao u rješavanju krize, kaže da se dječak vjerojatno prestrašio prvog dana u školi pa pobjegao nepoznatim ljudima. Nakon što učiteljice nisu uspjele, očajna dječakova majka prisjetila se recepta koji se pokazao spasonosnim. Policiji je rekla da dječak obožava junake stripova.

Dok ga je majka tješila sina, policija je pozvala vatrogasce i ubrzo se pred školom našao Spiderman. Bio je to vatrogasac Sonchai Yoosabai, odjeven u kostim superjunaka. Kad je mališanu prišao i rekao mu da ga nikakva čudovišta neće napasti jer vidi tko mu stiže upomoć, dječak mu se, sav ozaren, bacio u naručje.

Vatrogasca su pitali odakle mu kostim, a Yoosabai je rekao da ga često odjene da smiri djecu pri gašenju požara u školama.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije