Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na što crkva troši?

Crkvi isplaćujemo milijarde: U tri godine dobili 178 milijuna eura

29.03.2023.
u 06:22

Svota je približna onoj splitskog gradskog proračuna za lanjsku godinu

Komentara 61

DU
Deleted user
08:39 29.03.2023.

Možda opet dobijem crveni. Članak je u najmanju ruku nekorektan jer se samo piše protiv katoličke crkve. Hrvatska država financira i druge vjerske zajednice kao SPC, IZ,MPC, Ev.itd. Bilo bi korektno napisati koliko su u odnosu na broj vjernika i od komunista oduzetu imovinu iste također dobile. O raznim udrugama da ne pišem. Crkvama je oduzeta imovina što je oduzeto raznim udrugama TZ civilnog društva 8( npr.GONG).

KR
krmpaza
06:46 29.03.2023.

Ako su Zagreb i Petrinja dobili isto tako milijarde za obnovu a ništa se obnovilo nije, gdje su otišle onda te milijarde? U čiji džep su pospremljene?

TR
tramvajac
06:41 29.03.2023.

Mala je to kompenzacija za svu Crkvi oduzetu imovinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije