Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postoji nezadovoljstvo

Dalmacija vrije politički pritrujena: Sastavljači lista jedino su ovdje zaobišli mišljenje s terena?

06.04.2024.
u 20:00

Treba li i bijes s tribina početi shvaćati kao svojevrstan lakmus-papir stanja u dobrom dijelu Dalmacije, koja se osjeća zapostavljenom ili je samo riječ o nesrazmjeru očekivanja i realnog “stanja na terenu” kako u sportu, tako i u politici

Komentara 4

Avatar Ričard
Ričard
20:54 06.04.2024.

O čemu vi šinjorina? Balun je balun, a politika je politika. Dalmacija ima samo dva problema, a to su Puljci inače smo i livelu i sa sobon zadovoljni. Namin ne triba nikakav novi premijer., a predsjednik je fala Bogu zajednički problem, od Savudrije do Prevlake i Iloka.

AN
AnimaTor
08:34 07.04.2024.

Kriva predodžba Dalmacije.Pa nije Dalmacija Splitska Županija. Krivo i bahatro poistovjećivanje Splita i okolice sa cijelom Dalmacijom. Dalmacija počinje od Starigrada Burnog ( iznad Zadra ) pa sve do Prevlake. Eto to je Dalmacija. Dalmacija je i Zadar ,Biograd , Šibenik , Promošten , Trogir , Kaštela , Makarska , Ploče , Dubrovnik , Prevlaka i još puno manjih mista.Dosta više bahatih i arogantnih poistovijećivanja Dalmacija= Split sa okruženjem. Katastrofa.

Avatar Ričard
Ričard
16:57 07.04.2024.

Dragane, zapiši to u onu knjigu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije