Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nalet vlaka kod požege

Detalji strave na željezničkoj pruzi: Vozačica (26) nije stala na znak 'stop'. Teško ozlijeđena 23-godišnjakinja

Na pružnom prijelazu u Trenkovu u naletu vlaka na automobil ozlijeđeno više osoba
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
1/4
02.09.2023.
u 16:41

Protiv 26-godišnjakinje slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Požeška policija izvijestila je kako je danas oko 11.35 sati u mjestu Trenkovo u Mirogojskoj ulici, 26-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, dolaskom do nezaštićenog prijelaza ceste preko željezničke pruge nije zaustavila vozilo na vidno postavljeni prometni znak „obavezno zaustavljanje“ uslijed čega je došlo do udara prednjeg lijevog dijela teretnog vlaka kojim je upravljao 29-godišnjak u zadnji lijevi bočni dio osobnog automobila.

U prometnoj nesreći 26-godišnja vozačica je lakše ozlijeđena, dok je putnica iz osobnog automobila starosti 23 godine teško ozlijeđena.

VEZANI ČLANCI:

Protiv 26-godišnjakinje slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Ključne riječi

Komentara 2

PA
panda
19:10 02.09.2023.

Penava se u listu Dnevno žali kako je Slavonija siromašna , a imaju po tri traktora , kombajne i vozni park od mercedesa terenca do audija , naravno uz ogromne poticaje. Milijarde eura uložene u poljoprivredu , a nakon dvadeset godina imamo upola manje proizvoda sa te poljoprivrede.Zato su jaja najskuplja u Europi.

DU
Deleted user
20:24 02.09.2023.

panda , kakve veze ima ova nesreća sa siromašnom Slavonijom!? Odi nekom da ti objasni da su to različite teme! Čudi me da administrator ne briše komentare koji su izvan teme članka! Tužno da srbijanski trolovi kakaju po HR portalimalima iako je tema obična nesreća na prijelazu preko pruge, a oni omalovažavju hrvatske seljake koji se bore za preživljavanje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije