Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tukao učenika

Detalji sukoba u školi: Profesor navodno bio rastrojen zbog smrtnih slučajeva u obitelji

Šibenik: Školske učionice bit će prazne sljedeća dva tjedna
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
1/2
19.12.2023.
u 19:31

Njegov kolega vjeruje kako je profesor trebao otići na bolovanje jer je "van sebe" zbog teške životne situacije

U zagrebačkoj Strojarskoj tehničkoj školi Frana Bošnjakovića došlo je do fizičkog sukoba profesora i učenika. Incident je snimljen, a na snimci se može vidjeti kako su se profesor i učenik hrvali pred pločom te kako profesor nečime udara učenika po glavi.

Prema informacijama portala Jutarnji.hr, do sukoba je došlo protekloga petka. Profesor je navodno 60-godišnjak koji je neko vrijeme u rastrojenom stanju jer je tragično izgubio četiri člana najuže obitelji. Njegov kolega vjeruje kako je profesor trebao otići na bolovanje jer je "van sebe" zbog teške životne situacije. 

"U navedenom slučaju škola je postupila sukladno protokolima, o događaju obavijestila sve nadležne institucije, uključujući i policiju te su njihova postupanja u tijeku", očitovala se ravnateljica. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Urušio se zid zgrade u centru Siska: Ozlijeđena dva radnika, jedan teže

Ključne riječi

Komentara 18

BA
Barba56
19:55 19.12.2023.

To nije razlog da ga jedan balavac vrijedja i nasrce na njega . Ta upraviteljica bi se mogla malo razmisliti sto je ona ucinila i cijeli tim da pomognu profesoru . Dopustila je da jedan balavac bude ispred profesora , onda bi trebala dopustiti da se i nju vrijedja i na nju nasrce .

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
20:28 19.12.2023.

Koliko je poznato iz dosad prikupljenih informacija, učenik je prišao profesoru, a ne obrnuto. Isto tako informacije govore da su ga iako je bio sudionik Domovinskog rata nazivali "četničkim vojvodom" i očito kontinuirano provocirali. Učitelje treba staviti u status službene osobe i svaki napad na njih bi morao ići kazneno po službenoj dužnosti. Liječnici su se izborili za takav status, odnosno status koji ima policija, vojska i carina. Učenika pod hitno odstraniti iz nastavnog procesa, a vidjeti što je i kako moglo drugačije s učiteljeve strane. Ne odobravam nasilje, ali od napada se branim svim sredstvima pa onda neka netko naknadno procjenjuje jesam li pretjerao. Briga me.

OX
oxymoron
20:25 19.12.2023.

Podrska profesoru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije