kraj potrage

Dječačić koji je nestao u središtu Zagreba pronađen kod oca u stanu

Potraga za nestalim dječakom (1)
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/6
05.11.2011.
u 16:02

Dječak je bio nestao u subotu u 14.45 sati na križanju Ilice i Petrićeve ulice u Zagrebu.

Jednoipolgodišnji dječačić Marko podigao je u subotu poslijepodne na noge policajce i građane u središtu Zagreba.

Tri sata nakon što je središte Zagreba podignuto na noge policija je dječaka našla nekoliko kilometara dalje, u očevom stanu na Trešnjevci. Kako se dijete našlo kod oca i što se dogodilo, policija nije izvijestila, baš kao ni detalje o odnosima roditelja dječaka.

Prema do sada dostupnim podacima mali je Marko s majkom bio u središtu grada, na križanju Ilice i Petrićeve ulice nedaleko od Trga Josipa bana Jelačića kada je, oko 14 sati, majka odjednom uzbuđeno počela vikati i dozivati dijete.

- Nema mi djeteta, zovite policiju, pomozite - zapomagala je očajna majka.

Obzirom da se u to vrijeme ondje subotom okuplja puno ljudi mnogi su se od njih počeli osvrtati tražeći dijete, no nitko ga nije vidio pa je obaviještena polcija. Policajci koji su bili u ophodnji središtem grada odmah su se našli uz majku pokušavajući je smiriti. Dok su policijske patrole krenule u potragu po gradu za djetetom odjevenom u tamno plave hlačice i istu takvu majicu, majku su odveli u 1. Policijsku postaju Centar kako bi prikupili što više informacija, no žena je bila toliko uznemirena da je trebalo vremena da je smire i od nje doznaju bilo kakve informacije o djetetu, njoj te tome tko ga je mogao odvesti.

Obzirom da je riječ o djetetu od svega 1, 5 godine koje jedva samostalno hoda i vrlo malo priča teško se može pretpostaviti da je samo reklo kako mu se zove otac što ukazuje na očito poremećene odnose majke i oca pa je za očekivati da se u slučaj uključi i socijalna služba koju je policija dužna obavijestiti o događaju. Okolnosti kako se dječak našao kod oca još se - potvrđeno nam je - istražuju.

Komentara 53

MY
myka
16:30 05.11.2011.

mamica se šminkala po špici a klincu dosadilo pa šmugnuo. mamici dati odlikovanje

NE
nevaznajavnosti
16:30 05.11.2011.

Stravično!!! Molim Večernji da prati razvoj događaja. I molim Boga da se maleni vrati mami.

HR
hrvatskireferal
21:09 05.11.2011.

EKLUZIVA!!!! Pogledate tajne dnevnike doktora Ive Sanadera na: http://www.hrvatski-refferal.com/ref.php?id=10292

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije